Skydda minnena i mobilen

Har du tänkt på hur många saker vi förvarar i mobilen? Det tänkte jag på häromdagen när jag slog i mobilen i golvet. Jag fick en spricka i skärmen, så nu blir det att gå med den till mobilverkstaden. Jag insåg att jag borde skaffa ett riktigt skydd till mobilen, och letade efter det på internet. Det jag hittade var en butik på internet som säljer riktigt billiga mobilskal. Det är nämligen inte ofta jag kommer in till affärer och kan gå och shoppa.

Så många minnen man har i mobil

Om du är som jag och har det mesta i mobilen, inte bara telefonnummer till alla bekanta och familjen, utan alla bilder och filmer, alla känsliga uppgifter och kalendern som talar om för en vad som ska göras - är det en ren katastrof om mobilen går sönder. Då är ju allt borta - hemska tanke! Därför insåg jag att jag måste ha ett riktigt mobilskydd. Det jag hittade efter att ha letat var Skalsidan.se med olika slags skydd till mobiltelefonen. Där fanns både skärmskydd, plånböcker man kan ha med mobilen och andra slags tillbehör. Det ser ut som att vissa av mobilskal också kan anpassas efter om man vill titta på film i mobilen. De har fri frakt också.

Bilder på lilla vofsingen

Håll med om att det är så behändigt med att filma med mobilen. Den har jag alltid med mig. Ska jag ta fram en filmkamera, är det ett helt projekt att göra det. Mobilen är liten, lätt och det är bara att trycka på en knapp. Sedan är det så roligt att ha de olika filmerna på lilla vofsingen, hon utvecklas hela tiden och ser inte ut på samma sätt som för några månader sedan. Det är kul att ha och minnas alla hennes bus. Ibland tänker jag på att när hon inte finns mer, kommer jag att ha filmerna kvar, men det är ju långt fram i tiden. Som tur är.

24 Mar 2023