Fixa skrivbord till mig och barnen

Jag har funderingar på att köpa skrivbord, dels till mig själv och dels till barnen. När de börjar skolan sen och har läxor så kan det vara skönt att ha en plats att göra dem på. Men det är inte fel att ha skrivbord redan nu, då de kan sitta där om de vill måla, pyssla eller göra andra saker. Ett skrivbord som går att höja och sänka är ju bra att satsa på, för då kan man ändra höjden på dem allt eftersom barnen växer. Så slipper man att köpa nytt, hela tiden!

En plats att betala räkningar på

Jag behöver med ett skrivbord, så väl som ett litet kontor. Vill ha en plats att sitta och betala mina räkningar på och så kunna ha allt samlat. Sitta vid köksbordet med en laptop eller surfplattan funkar inte i längden känner jag. Det är nog bra att skaffa en stationär dator samt då ett skrivbord att ställa den på.

Fixa ordning

Innan jag köper våra skrivbord får jag nog möblera om här hemma så att de får plats. Barnen har ett lekrum, så där är det inte så svårt att få till det. Men det var ju var jag ska ha mitt kontor. Har en klädkammare, som knappt används, det är bara massa prylar där, som kan gå ner i källaren. Så kanske kan göra om det så att det blir som ett kontor. Ska nog kolla om det är möjligt. 

7 Feb 2019