Glittrig överraskning från min man!

Häromdagen när jag kom hem, så stod det ett paket på köksbordet. Ingen lapp på, samt att det fanns inget som kunde tala om för mig vad som eventuellt kunde ligga i. Dessutom stod det en stor bukett med djupröda rosor i en vas. Vid spisen stod dessutom min man, med ett stort leende på läpparna och laga mat för glatta livet. Jag började fundera vilt, har jag glömt något, det är väl inte bröllopsdag, eller nåt annat vi firar. Frågade mannen och han bara, nej, jag ville bara göra något speciellt för dig.

Spännade innehåll

Sedan pekade han på paketet, och sa, till dig! Jag öppnade och i där fanns det en ask. I asken fanns det ett vackert halsband i silver, med matchande örhängen.Jag blev så glad, för såg att smyckena kom från den butik jag visat honom bara för ett kort tag sedan, som bland annat säljer silversmycken dam, men även för herrar.

Uppskatta varandra

Det krävs inte så mycket för att visa varandra uppskattning. Det är det lilla som gör det. Det måste inte vara silversmycken eller andra presenter. Det kan vara att skriva små kärlekslappar till varandra, laga mat tillsammans eller göra saker ihop. Det viktiga är som sagt ändå att man just visar den man älskar att man uppskattar personen. Det är inte fel att utöver årsdagar, ge varandra små kärlekstecken. Det förgyller vardagen så mycket och gör att man vet att man hamnat med rätt människa.

8 Nov 2017