Harmonisk vagga för de små

Den här vagga är otroligt vacker och bekväm för bebisen som ska vaggas till sömns. Istället för att åka med barnet i bilen för att hen ska somna (jo, det händer att vissa gör så) är det bekvämare för dig som förälder att lägga barnet här i denna vackra möbel och ge barnet den trygghet hen behöver. Du slipper gå ut och gå utomhus kalla och vintriga nätter och kvällar bara för att få den lilla att somna. Inte heller behöver du barnvagnen inomhus med denna vagga. Barnet får vaggas och somnar in tryggt, medan du kan göra annat. Läsa den där boken som du aldrig hinner annars, eller titta på favoritprogrammet på TV.

Har även bilbarnstolar

De har även bilbarnstolar för allt från gravida mammor,babyskydd, små barn och större barn. Alla bilbarnstolar ska vara vända från den riktning föraren kör, för att skydda barnet maximalt och undvika whip-lash-skada. Alla barnstolarna har största tänkbara skydd i bilen och är godkända av oberoende säkerhetsbedömning.

Tillverkad av Troll

Denna vagga tillverkas av möbelföretaget Troll som gör sina möbler med hög kvalitet och är avsedda att hålla för mer än en generation barn. De kontrollerar varje steg i tillverkningen. Timret de väljer designen, användarbarheten tills vaggan är redo för leverans. Detta för att Troll vill sälja möbler med just den säkerhet som barnfamiljer världen över behöver. Här använder de endast och bara giftfri vattenbaserad färg på timret som är av nordisk björk. Till och med limmet är giftfritt. Alla Trolls möbler kontrolleras av oberoende institut för att klara av både amerikanska och europeiska säkerhetsstandarder.

17 Aug 2017