Högfjället för barnen

Nu när det är sommar är det dags för resor med barnen. Vad vill du att de ska uppleva den här sommaren? Såg ett inslag nyss, som handlade om semesterresor. Allt fler svenskar spenderar sina somrar i Sverige, sades det. Jag förstår dem. Det finns så mycket att se i Sverige! Vi har ett vidsträckt land med så många variationer i vårt vackra landskap. allt från Skånes bördiga slätter till fjällen uppe i norr. Och fjällen är inte bara till för att åla nedför, varför inte ta med barnen upp i detta andlösa landskap, så de får se hur vackert det är på sommaren?

Lindvallen - Bjursås för barnen

Både sommar- och vintertid erbjuder Lindvallen och Bjursås något för barnen. Framför allt vintertid då barnen vill åka skidor är skidspåren anpassade just för barnen att semestra i. De får åka i barnvänliga spår, utan att riskera störloppsåkande vuxna. Lindvallen är barnanpassat medan Bjursås är för de större barnen, som vill åka i fler branta backar. Så både Lindvallen och Bjursås är bra på olika sätt och för olika slalomåkare.

Sommartid är fjällen avkoppling

Den som har varit i fjällen på sommaren har mycket att välja på. Det finns turer och trekking, om man så önskar. Eller varför inte rida i fjällen. Finns barnvänliga turer där man stannar ofta för pauser. Att se fjällen är ett måste för alla som ännu inte gjort det. Prova du med!

16 Jul 2017