Höstmys för stora och små

Nu är hösten mer eller mindre här. Det är en mysig tid tycker jag, då man kan njuta inne, med tända ljus, gott te, bra film och så vidare. Är det fina och soliga dagar, så kan man vara ute. Barnen kan man ta med till en vattenlekplats om de fortfarande har öppet, annars en vanlig. Sen är det hur mysigt som helst att gå ut i skogen tillsammans. Passa gärna på att plocka svamp. Ta även med löv i en massa färger som ni sedan kan pyssla med tillsammans. 

Ett annat ställe som är extra vackert om hösten, det är kyrkogårdar. Det är en massa fina färger i löven och tända ljus på gravarna. 

Med din käresta

Om du inte har barn eller du och din partner vill göra något mys utan dem, så varför inte testa att gå på Afternoon tea? Det brukar finnas flera ställen som erbjuder det. Det är så gott och så mysigt! En annan sak ni kan göra tillsammans är att gå på spa, antingen över dagen eller en hel helg.

Fira halloween

Snart är ju även halloween här. Denna högtid har ju kommit att bli allt större även i Sverige. Så varför inte se till att göra något särskilt. Kanske ha en egen halloweeen fest med barnen och göra "läskig mat" samt spöka ut både hem och er själva. Det kan bli hur kul som helst. 

13 Sep 2021