Kanske en Merida elcykel vore nåt?

Jag hade redan under förra året tankar om jag skulle skaffa mig en ny cykel och då en Merida elcykel. Jag såg nämligen en annons för Merida elcyklar på nätet. Dock kom jag mig aldrig för att köpa en, då vintern kom snabbt och med den snön. Jag är inte så jättemycket för att cykla på vintern direkt. I alla fall inte om det är halt. Men så har vi nu pratat om att ta en cykelsemester detta året. Alltså nu i sommar. Då måste jag ju ha en cykel och det känns som om att en elcykel vore ett bra alternativ.

Smidigt att ha en elcykel

Jag tycker att det verkar som om det är smidigt att ha en elcykel, istället för en "vanlig". Det eftersom att en elcykel är lite lättare att cykla på. Eller ja, man får lite extra fart genom att det finns en motor. Jag har sett en modell av elcykel, Merida Espresso heter den, som jag funderar på. Dels är den snyggt samt att den verkar vara riktigt bra.

Se sig om i Sverige

Vi har som sagt tänkt oss en cykelsemester i sommar. Då runt om i Sverige för att se oss omkring. Det lutar åt att ha med bilen med, men att ställa av den på platser, sedan cykla runt, sen fortsätta. Det kan bli lite väl tufft att cykla hemifrån och sen till alla platser vi vill besöka. 

15 Jan 2019