Nytt och fräscht

Jag är en riktig hemmakatt (passande nog!); jag älskar att sitta hemma på sofflocket och bara mysa och njuta. Detta innebär förstås att jag också älskar att ha det fint och bekvämt hemma, även om jag inte är superintresserad av att städa och hålla ordning. Jag gör det ändå förstås - ganska ofta - just för att det blir så mycket mer njutbart när det är fint runt omkring mig. Dessutom har jag ju ett gäng pälsklädda vänner här hemma som fäller massor av hår, så det behöver dammsugas nästan på daglig basis.

Äckliga 70-tals fönster - väck!

Jag har nyligen gjort en investering för mitt kära hem - jag har låtit sätta in nya fönster. De gamla fönstren var både fula och hemskt opraktiska. Det var sådana här 70-talsfönster ni vet, bruna och förskräckliga! De sänkte känslan massor här hemma. Dessutom var de inte särskilt välisolerade så både kyla och oljud smög sig in helt skamlöst.

En sådan fröjd

Det kostar en del att byta fönster, såklart, men i mitt fall var det sannerligen värt det. Nu har jag nya, vita fönster här hemma som inte släpper in det minsta ljud utifrån. De är dessutom så kallade underhållsfria fönster så jag ska inte behöva lägga någon tid på att renovera dem, eller ens tvätta dem särskilt ofta. Det är en sådan fröjd att gå omkring här hemma nu. Lustigt hur en sådan sak, som man annars kanske aldrig hade lagt märke till, kan ge en sådan ökad livskvalitet. 

12 Jul 2017