Överraska familjen med en resa

Vet ni vad jag precis har gjort? Jag har bokat resa till Brasilien! Resor till Brasilien är något vi har kikat på flera gånger innan. Min man älskar ju fotboll och vill gärna åka på resa till Brasilien för den sakens skull. Själv är jag sugen på sol, bad och god mat. Nu är det så att min man fyller jämnt i år. Därför har jag i smyg bokat denna resa åt hela familjen. Så att vi kan komma iväg tillsammans och fira honom rejält. Jag tror och hoppas att mannen, och barnen med för den delen kommer att uppskatta detta tilltag!

Mycket att se och göra

Då vi kikat på resor till Brasilien innan, så har jag läst på en del om landet. Det finns mycket att se och göra här. Dels så står ju Jesusstatyn på en topp och så finns Sockertoppen, som man kan åka linbana uppför. Sedan så går det ju att åka till Djungeln, då Amazonas ligger här. En sak som är lite synd, är att man missar karnevalen, den är ju runt påsk. Men vem vet, det kanske blir fler resor till Brasilien igen. Detta blir ju lite som en testtur.

Det blir kalas med

Självklart ska vi även ställa till med kalas för släkt och vänner är det tänkt. Det gör vi innan vi åker. Det kommer bli hur bra som helst tror jag, med många goda vänner, släkten och god mat och så vidare.

15 May 2018