Rent hem efter hundrastning

Visst är det härligt att ha hund, eller hur? Alla vi som har hund vet hur mycket motion de behöver. De behöver ju gå ut minst tre gånger om dagen. Och efter promenaderna är de ofta smutsiga om både tassar och päls. Först ska man göra hunden ren, sedan är det bara att göra rent hemmet också. Jobbigt eller hur? Tur att man inte behöver göra allt själv!

Låt hunden leka och busa

Tur att man kan få hjälp till ett rent hem. Man behöver faktiskt inte göra allt själv. Med rut-avdraget behöver det heller inte bli särskilt dyrt. Med städningshjälpen Rent hem får du skinande rent hem efter din hunds framfart. Det är ju det som är meningen, att hunden ska få leka och busa inomhus, eller hur? Leken betyder mycket för din hund, det ger livsglädje, den "övar" med hjälp av leken, och det skapar starka band mellan dig och din hund.

Få hjälp till ett rent hem

På siten renthem.se kan du se vad priset för att få ett städat hemma kan kosta. För en medelstor trea kostar städning en gång i veckan endast två tusenlappar i månaden, eller städning varannan vecka en dryg tusenlapp. Det är det väl värt? Du får tid över för din hund och slipper oroa dig för alla dammtussar, pälstussar och annat som minskar hygienen i ditt hem. De ger även flyttstädning och kontorsstädning för samma billiga pris. Kika in och kolla!

21 Jun 2017