Svårt hitta bra frisör?

Är du som jag och har svårt att hitta en bra frisör? Särskilt när det kommer till barnen kan det vara supersvårt. Barnen är svåra att klippa. De sitter för det första knappt stilla. Sedan kan de vara mer eller mindre rädda för saxen. Därför är frisören viktig att hen kan ta barn. De måste ju vara snabba också. Vips, sitter barnet inte kvar där man satt henne eller honom. Förutom snabba och vänliga, bör de vara duktiga på precisionsarbete eftersom barnet hela tiden vänder på huvudet. Vissa frisyrer kan till och med ´barnen åstadkomma om den ändå ska vara sned. Så istället går man till frisören.

Istället för att tveka

Istället för att pröva otaliga innan du hittar rätt, trevliga, snabba och precisa frisör kan du jämföra frisörer i Göteborg. Det besparar dig tiden och pengarna. Här får du tips på vad de är bra på och vad andra i din närhet har tyckt om dem. Du ser enkelt vilka som har salong i ditt närområde.

Vilken frisyr ska barnet ha?

Det har ju varit så poppis bland små tjejer att ha långt hår, men det är mindre roligt när de ska redas ut efter hårtvätt. Många önskar nog ta fram saxen och bara klippa av rufset, tills barnet får se den avklippta tofsen och blir otröstliga för många dagar framåt. Sådant kan man till exempel rådfråga proffset om. Hen har troligtvis fått liknande frågor förut.

17 Aug 2017