Vore inte fel med ett spabad

spabad

Något jag har funderat på ett bra tag, det är att skaffa mig ett spabad, eller en sådan utomhusjacuzzi. Har sett en massa bra varianter på dessa och jag tänker att köpa spabad i Stockholm vore bra att satsa på nu. Nu är det snart sommar, då är det extra skönt att ha ett spabad ute. Sen är det inte fel att även kunna bada på hösten och vintern med. För det fattar jag det som att det ska fungera bra. Det finns ju alternativet badtunna med. Men är lite mer sugen på att ha ett spabad. 

Kunna njuta av semestern hemma

Om man köper spabad Stockholm så kan man ju stanna hemma på semestern. Eller ja kanske inte hela tiden. Men det är ju bra att ha den de dagar man är hemma. På tal om semester, det är ju inte allt för långt borta nu. Vi har ju redan kommit in i maj. Sommaren är snart här. Det ska bli skönt att få ett par veckor ledigt. Tror barnen med tycker det är skönt med sommarlov. 

Vi har inga stora planer denna sommar. Blir den lika het, så kan det vara bra med ett bad i trädgården. Kanske en pool vore nåt istället? Men fördelen med ett sånt här bad, är ju att man kan ha både kallt och varmt vatten i, vad man känner för. Ja vi får se om det blir ett spabad här hemma.

8 May 2019